Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A munka elkezdődött
 
 2010. Itt a változás éve. Kezdjük, illetve folytassuk a munkát. Ez az év hoz meglepetéseket még nekünk is. Lesznek megmagyarázhatatlan dolgok, mivel idő van ezért „gyorsítani” kell a munkát.
Sokfelé kellesz figyelni, ezért kell többször összejönnötök akár kisebb csoportokban is és átbeszélni kinek milyen információ jött. Egyedül senki sem fog tudni haladni, mert csak a saját gondolatai nem fogják előre vinni. Csak egy „mókuskerékben” fog forogni. Együtt tudtok tovább menni, egymásra van szükségetek. Mindig egymás információi visznek titeket előre. Ez a tudati fejlődés, amire szükségetek van. Mindenki találja meg a párját akitől „tanulhat”, aztán engedje el és megint találja meg és így tovább. Nehéz ezt szavakba önteni. A folyamot, ami folyamatos nehéz önteni, ha kis poharat adtok, abból hamar kifolyik a víz. Csak annyit tudok adni amennyire vevők vagytok. Én lennék a legboldogabb, ha akkora poharat adnátok, amibe bőven tudnék önteni.
Egészségetekre a tiszta vízhez, vagyis a tiszta forráshoz! Csak az válik egészséggé, aki a tiszta vizet issza! Vagyis az örökkévalóságból fogyaszt.
 
2010.01.06 9:46
Chris
 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.